Contact

E-mail: presidente@capimed.ro Telefon RO: 004 0737635601 Telefon IT: 00393484597924

Universitatea George Bacovia din Bacau, Str. Pictor Aman, nr.96, 600164, Bacau, Romania

cod de inregistrare fiscala: 27289440,

RAIFFAISEN BANK, 137-Ag. Comănești, Bacău

CONT IN EURO: RO07RZBR0000060016864105 CONT IN LEI: RO47RZBR0000060012811016

Formular acces:
Vizitatori
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstazi:32


C.A.P.I.M.E.D. RomaniaC.A.P.I.M.E.D. Romania este Confederatia Nationala Autonoma a Intreprinzatorilor Mici si Mijlocii, reprezentand antrepenoriatul mic si mijlociu roman cat si firmele cu capital romano-italian din Romania.

Scopul Confederatiei il constitue :
C.A.P.I.M.E.D. Romania isi desfasoara activitatea in toate domeniile sociale , fara scopuri de profit acordand asistenta si indrumare in specialitate. Se doreste largirea in interes general, stabilind obiective comune, furnizand un suport tehnic si organizatoric firmelor aderate.
Prin fondatorii sai, Confederatia isi propune sa construiasca o retea de servicii, sa sprijine intreprinderile mici si mijlocii, cu scopul de a acoperi datoria adaugata valorii fortei de munca si a unor imperfectiuni in sistemul romanesc, care incetinesc dezvoltarea celor cu potential din tara noastra.
Confederatia C.A.P.I.M.E.D. Romania a fost infiintata in luna iulie 2010 in urma initiativei proprii a presedintei C.A.P.I.M.E.D. Romania, Doamna Andrei Carmen Luminita, si a unui grup de profesionisti care variaza in diferite domenii de asistare a antreprenorilor mici si mijlocii. Scopul infiintarii acestei confederatii este de a crea o punte de relatii de  afaceri in Romania si Italia prin inscrierea de noi membri care sa beneficieze de avantajele Confederatiei. Dupa o faza de inceput, concentrata pe zonele care ar putea fi functionale confederatiei, zone de mare impact, C.A.P.I.M.E.D. Romania a lansat politica de contact direct cu lumea antreprenoriala , cu asociatiile extraconfederale, fapt care va permite imbunatatirea si evaluarea obictiva a calitatii muncii.
Posibilitatea de a folosi facilitatile de C.A.P.I.M.E.D. Romania prin intermediul unui personal intern foarte bine pregatit ce detine competente in diverse domenii , avocati contabili,  arhitecti, ingineri, topografi si alti profesionisti  care pot practica si in serviciul de colaborator, ne va aduce rezultate optime catre o dezvoltare finala a natiunii noatre.
Prin urmare, este speranta mea ca impreuna putem imbunatati o mare parte din resursele noastre de munca in scopul de a face afaceri de calitate si de a imbunatati economia companiilor noastre si ale  Confederatiei.

Presedinte Fondator :  D.na Andrei Carmen Luminita